## Schedule



## Day 1

8:00-10 a.m. Registration Welcome & General Session 1 10:00-11:00 1 hour training credit 11:00-12:00 **General Session 2** 1 hour training credit 12:00-1:00 **Lunch Buffet** 12:45-1:45 **General Session 3** 1 hour training credit 2:00-3:00 **General Session 4** 1 hour training credit 3:00-4:00 **General Session 5** 1 hour training credit 4:00-5:00 **General Session 5** 1 hour training credit 5:00-6:30 Reception

Day 1 for Charter Authorizers (to be held in separate room from General Sessions)

1:00-5:00 State-required authorizer training 4 hours

## Day 2

9:00-10:15	Welcome & Keynote	1 hour training credit
10:45-11:45	Breakout sessions	1 hour training credits
12:00-1:30	Lunch and Keynote	1 hour training credits
1:45-2:45	Breakout sessions	1 hour training credits
3:00-3:50	Breakout sessions	1 hour training credits
4:00-5:00	Breakout sessions	1 hour training credits