Behavioral Health Advisory Council Agenda

Co-Chairs: Ginger Smith, Consumer Advocate Karina Forrest, Rural Private and DMHSAS contracted Provider

Catering by: APS Healthcare

January 19th, 2011

Part I: Intros and Updates

9:30 - 9:40	Welcome & Thanks – Karina Forrest & Ginger Smith (10 minutes)
9:40 - 9:55	SoonerCare for 2011 – Mike Fogarty, CEO, OHCA (15 minutes)
9:55 - 10:10	Legislative Update – Nico Gomez, Deputy CEO, OHCA (15 minutes)
10:10 - 10:25	Patient Centered Medical Home and BH Screening & SBIRT Project – Dale Miller, Heather Annis, & Javey Dallas, BH Specialists, OHCA/ODMHSAS (15 minutes)
10:25 - 10:40	Comprehensive BH Screening Tool Development & Process – Stephen Gillaspy, OUHSC (15 minutes)
10:40 - 10:50	Annual OHCA BH Provider Training – Kathy Dalle, APS Healthcare (10 minutes)
10:50 - 11:05	Break and Networking: 15 minutes
11:05 - 11:20	Psychiatric Rehabilitation Treatment Facilities Report – Jolene Ring, BH Specialist – Inpatient, OHCA (15 minutes)
11:20 - 11:35	Evidence Based Practices – Tony Russell and Erin Meyer, OHCA (15 minutes)
11:35 - 11:55	Affordable Care Act Update – Stephen Weiss, Senior Policy Advisor, OHCA (20 minutes)
11:55 - 12:10	ACA Effect on the Overall SoonerCare Program – Dr. Garth Splinter, State Medicaid Director, OHCA (15 minutes)

Part II: Processing and Problem-Solving

- 12:10 12:20 Council discussions and recommendations on ACA effects on SoonerCare BH Program – Karina Forrest & Ginger Smith
- 12:20 12:30 Council discussion on agenda items for April BHAC Karina Forrest & Ginger Smith

2011 Schedule:

January 19 th	Catering by:	APS Healthcare
April 13 th	Catering by:	Laurel VanHorn
July 13th	Catering by:	
October 12 th	Catering by:	APS Healthcare

Notes:	
	_
	_
	_
	_
	_
	_
	_
	_
	_
	_
	_
	_
	_
	_
	_
	_
	_
	_
	_
	_
	_
	_
	_
Thank you for joining us and have a great day!	_